Powered by Three Online
3

André Hagenbeek en Gerard Hoekerd

In Three-Online hebben wij als bedrijf een goede partner gevonden voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Daar vele anderen afhaakten, nam Three Online de uitdaging aan, en kwam met diverse opties en ideeën. Met als resultaat dat wij nu onze eigen website, met de daaraan verbonden webwinkel, grotendeels zelf kunnen beheren.

Na de eerste kennismaking begin 2017, hebben wij onze wensen aangegeven.  Daarmee is Three-Online aan de slag gegaan met het voorbereiden van een aantal opzetten voor onze site. Al binnen enkele weken werden deze gepresenteerd. Three Online had zich dan ook goed in onze bedrijfsvoering ingeleefd en met wat kleine aanpassingen, kwamen we tot een afgerond concept. Na een uitvoerige uitleg over de werking van de site, konden we zelf aan de slag om onze webwinkel te vullen met al onze producten. En zo ging onze nieuwe website al spoedig online.

Service staat bij Three-Online hoog in het vaandel. Zijn er vragen of problemen waar we zelf niet uitkomen, ze worden dan ook in een no-time beantwoord en opgelost.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Three-Online en het door dit bedrijf geleverde product. Kortom een goed bedrijf met goed overleg en een goede service.

Test