Powered by Three Online
3

Webdesign

Webdesign

Zoekt u een professionele website bouwer die meedenkt? Professioneel webdesign gaat verder dan alleen het omzetten van de huisstijl naar de website. Three Online streeft erna om het design van de website zo gebruiksvriendelijk te houden met een gemakkelijke navigatiestructuur en een duidelijk uitstraling.

Allereerst zal er een kennismakingsgesprek plaatvinden waarin de huisstijl, eisen en wensen worden besproken. Aan de hand van de uitkomsten zal er een doelgroeponderzoek gedaan worden zodat de website aansluit bij de gebruikers. Het design van de website zal allereerst geschetst worden op papier om vervolgens omgezet te worden naar een Photoshop design. Tijdens de ontwikkeling krijg u inzicht in alle processen zoals de schetsen en het ontwerp. Op deze manier bent u zeker van een goed verloop en indrukwekkend eindresultaat.

Uiteindelijk zal het resultaat gepresenteerd worden bij u op locatie of op ons kantoor in Doornspijk. Bij akkoord kan het design omgezet worden naar bijvoorbeeld een werkende WordPress website of webshop.