Powered by Three Online
3

Website

Website

Wilt u een opvallende en professionele WordPress website of webshop laten maken? Dan bent u bij Three Online aan het juiste adres. Wij maken niet gebruik van standaard webdesign maar maken een website op maat die past bij jou bedrijf een aansluit bij je huisstijl, eisen en wensen. Tijdens de ontwikkeling krijg u inzicht in alle processen zoals het ontwerp, de bouw en de inrichting van de website. Op deze manier bent u zeker van een goed verloop en indrukwekkend eindresultaat.

Responsive design

Een website kan niet meer zonder een goede mobiele weergave, bij Google redeneren ze zelfs vanuit het oogpunt mobile-first. Zowel bij de ontwerpen als de ontwikkeling van de website wordt rekening gehouden met dit principe. Three Online maakt gebruikt van het responsive Bootstrap grid zodat de website schaalbaar is op zowel desktop, tablet en smartphone.

WordPress CMS

Met het contentmanagementsystem WordPress kunt u of uw medewerkers simpel content van uw website wijzigen zoals tekst, afbeeldingen, knoppen en menu items. Het gebruiksvriendelijke interface van WordPress zorgt ervoor dat dit allemaal snel en effectief gebeurd zodat u meer tijd heeft voor zaken die voor u van belang zijn. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos en dus passend voor bijna elk project.

Voor alle pagina’s zullen verschillende ontwerpen worden ingezet zodat de homepagina, tekstpagina, nieuwspagina, over ons pagina, contactpagina, verzamelpagina en landingspagina allemaal uniek. Of het nou een eenvoudige of gecompliceerde website wilt, het onderhoud zelf wilt doen of uit wilt besteden. Three Online maakt de website aan aan uw eisen voldoet.