Powered by Three Online
3

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Met een Google Adwords campagne (SEA) kan je snel een specifieke doelgroep bereiken en target om zo meer traffic naar je website te creëren. Het is van belang om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en dat de campagnes beheerd worden door een specialist zodat er op elke verandering in het zoekgedrag ingespeeld kan worden.

Om te targeten op de juiste zoekwoorden zal er vooraf een zoekwoordenanalyse gedaan worden om te weten waar potentiele klanten op zoeken. Uit dit zoekwoordenonderzoek zullen naast de standaardzoekwoorden ook compleet nieuwe inzichten verkregen worden. Van al deze zoekwoorden zullen Google Adwords campagnes gemaakt worden zodat potentiele bezoekers je bedrijf direct tegenkomen in de zoekresultaten.

Naast het zoeknetwerk kan er ook gekozen voor het display netwerk. Het displaynetwerk toont advertenties op basis van doelgroep en geografie en is vooral bedoeld om meer naamsbekendheid te creëren. Het is mogelijk om zowel het zoeknetwerk als display netwerk gecombineerd in te zetten.